Ölprovning "Jul Special" 2020 - November & December. Vill man ha sedvanlig ölprovning får man önska det i bokningen, annars är ideén att möta julen med vår Jul Special som är ett ölbord och inget sedvanligt julbord, välja själva hur ni vill ha det och välkomna med er bokning.

Vi har tillsammans med SM-vinnaren i hembryggning av öl - Henrik Kristedal fört dialog och diskussioner om vår 6:e brygd som vi tror kommer passa som "Realese" på våra Jul Special ölprovningar med start i november. Det är en Red Ale på 6,5% och kommer heta Ragnars Midvinter - Red Ale, det ingår en bägare ( 33 cl ) av denna röda öl som kommer serveras i en "trä"mugg med "smidda" gjutgärnsbågar, precis som Vikingarna drack ur :) Vi har för den som vill nubben till sillen, vi vet hur helig denna kan vara för vissa så självklart tar vi in de populäraste nubbarna om man så vill köpa till jultallriken.

Senaste inköpet till vårt Vikingabryggeri, detta ädla glas kommer fyllas med vår nya relase "Ragnars Midvinter - Red Ale" om man väljer ölprovningspaketet " Jul Special ".

Allt bokat för 2020, sen stänger bryggeriet 1 januari - april för bryggning inför Kalmar ölmässa samt återhämtning, så ni som inte får möjlighet att komma till oss i höst/vinter så har ni möjlighet att komma på Kalmar Ölmässa den 5-6 mars 2021 där vi kommer stå med vår nybyggda bar med 6 tappkranar, alternativt boka in er hos oss from mitten av april 2021 och framåt... För bokning är det minst 6 personer och maximalt 18 personer som gäller. Så är ni kompisgänget, företaget, svensexan eller möhippan... Ta chansen att komma på ölbord istället för julbord :) Mvh Mattias & Linda

Kan vara bra att känna till ...