Köp Presentkort i vår webbutik

Ni som redan köpt kommer kunna använda era kort i samband med bokning av ölprovning hos oss, men vi kommer sluta sälja presentkort då företaget ska in i ny riktning from 2022 och fokusera mer på mässor och större arrengemang. uppdaterat 10 april 2021// Mattias

Smidigt, enkelt och uppskattat ...

En färdig present levererad rakt ner i din brevlåda ...

Endast ett par klick bort i vår webbutik ...

Som sagt, kan det bli bättre än så ...? :)

1) När beställning/betalning är gjord undviker vi helst ångerrätten, den finns på konsumentens sida men ber er tänka igenom köpet innan, bidrar till negativ bokföring samt onödig administration, tack på förhand.

2) Då vi har minsta antal om 6 personer på en provning så förbehåller vi oss rätten att annonsera via Facebook när en sittning kommer ske för presentskortsinnehavare minst 1 månad innan aktuell sittning. Kan man inte då får man vänta till nästa tillfälle som vi helt och hållet styr och tar ansvar för, detta beroende på att vi inte kan ta hänsyn till enskilda individers önskemål. Presentkortet är giltigt under 2 år och det kommer flera tillfällen under denna period så ni kommer inte missa alla tillfällen som erbjuds.

3) Vill man inte vänta tills vi annonserar ett datum för presentkortsinnehavare så får man skaffa ett kompisgäng (minst 6 personer) och boka en provning på sedvanligt sätt på hemsidan, då kan man givetvis använda sitt presentkort och dom andra betalar på plats.

4) Vi har skapat denna möjlighet för er skull. Vi vet att inte alla kan skaffa 6 personer för en provning och då köper man helt enkelt ett presentkort så får man chansen att i en blandad grupp individer ändå komma på Ölprovning hos oss, men vi styr datumet lite mer men ger ändå en möjlighet som passar alla.