Endast 1 tid kvar ..!! 26/11 tillgänglig för bokning 🍻

Inför Månegarm Open Air i Norrtälje 2022 ska vi rulla upp våran 6-tappars bar och servera denna härliga öl som vi har skapat tillsammans med artisten/bandet Månegarm och bryggt i Pripps gamla lokaler i Göteborg som nu Göteborgs nya bryggeri äger och huserar i så många inblandade för att lyckas med detta uppdrag. Självklart serveras detta i glas och tappas från vår bar. Välkomna att besöka oss där.

I samarbete med Månegarm gör vi ett festivalbesök den 26-27/8 i Norrtälje och tar med oss baren så klart, wow vilken uppsättning band alltså. Hoppas vi ses där ..!!

Kom du också till häftigaste stället i bygden :)

Vår företagsidé

Vi brygger egen öl, vi tillhandahåller även andra mikrobryggeriers öl, varför då? Vi vill sprida ölkultur och göra det i en genuin och härlig miljö som speglar vår historia från Vikingatiden och framåt... Vi har inte alltid alla sorter i lager då vi jobbar med metodiken att öl skall vara färsk och härlig, därför kompletterar vi med andra bryggeriers öl så det blir en härlig och spännande ölprovning.

Ni får veta grunderna i framställning av öl, titta på vår lilla bryggeriutrustning, lukta och smaka på humle, malt mm.

Vi åker också på festivaler med vår bar, ibland tar vi hela serveringsansvaret med vårt servering och alkoholtillstånd och tar med egen hantverksöl. Vi anordnar egna festivaler, åker på mässor, tar fram öl ihop med artister/band och gör det till en minnesvärd upplevelse för oss, besökare och artisterna, snacka helhetlösning, vi är ett flexibelt och robust företag så tveka inte att höra av er med ideér eller önskemål.

Är ni företag, kompisgäng, svensexa, möhippa eller allmänt intresserade av vårt koncept, hör av er till oss via formuläret nedan så påbörjar vi diskussionen om hur ni vill att just er upplevelse ska bli ihågkommen, men ölprovning står i fokus hos oss i kombination med mat & miljö, varmt välkomna med era frågor och väl mött i mikrobryggeriets innersta cirkel. 

Kontakta oss för mer info och bokning